Langattomat RF-infrastruktuurit ja tukiasemat

Langattomat RF-infrastruktuurit ja tukiasemat
  • +30.000 yritystä Luottamus Logiscenteriin
  • Express 24h toimitus Tilaukset, jotka on tehty ennen klo 14:30
  • Viivakoodien ja RFID:n asiantuntijat +10 vuoden kokemus
  • Nimetty asiantuntija Auttaa jokaista asiakasta
  • +60.000 tuotetta Euroopan suurin varasto
Tuotteet 1-27 / 57
Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
View as
Tuotteet 1-27 / 57
Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
View as

Langattomat RF-infrastruktuurit ja tukiasemat

Logiscenter on johtava toimija liikkuvuuden ja automaattitunnistuksen alalla, ja teemme tiivistä yhteistyötä markkinoiden johtavien langattomien RF-infrastruktuurien valmistajien kanssa. Näin varmistamme erinomaisen palvelun parhaaseen hintaan. Jos harkitset oman langattoman WLAN-verkon perustamista, tekninen tiimimme auttaa sinua toteuttamaan sen yrityksessäsi mukavasti ja turvallisesti.

Mitä ovat RF-infrastruktuurit ja tukiasemat?

Langaton lähiverkko (WLAN) on paikallinen langaton verkkoyhteys, joka mahdollistaa kommunikoinnin kahden tai useamman laitteen välillä radioaaltojen avulla. Tätä varten kaikkien näiden laitteiden on oltava samassa paikassa, olipa kyseessä varasto, toimisto tai jopa rakennus.

Toisin kuin langalliset lähiverkot (LAN), langattomat infrastruktuurit eivät vaadi kaapeleita, verkkokaapeleita tai optisia kuituja eri laitteiden väliseen yhteydenpitoon. Tiedonsiirrossa käytetään yleensä ilmaväylää, yleisesti Wi-Fi -teknologiaa. Näiden verkkojen kattavuus voi olla yksinkertaisimmillaan noin 10 metriä tai jopa 100 metriä etäisyyttä.

Nämä langattomat verkot ovat täysin standardoituja IEEE 802.11 -siirtosääntöjen mukaisesti. Nämä määrittelevät ja erittelevät näiden yhteyksien oikean toiminnan, mukaan lukien Logiscenterillä tarjoamamme langattomat LAN-verkot.

Tärkein huomioitava seikka on ero Wi-Fi-verkkojen ja WLAN-verkkojen välillä. Vaikka Wi-Fi kuuluu WLAN-luokkaan, kaikki langattomat paikalliset verkot eivät välttämättä ole Wi-Fi-verkkoja. Jälkimmäiset noudattavat samoja standardeja, mutta niillä voi olla myös omat sääntönsä käytöstä ja soveltamisesta markkinoilla. Toisin sanoen langattomia LAN-verkkoja voidaan käyttää millä tahansa alalla ja langattomassa teknologiassa, kun taas Wi-Fi on oma teknologiansa WLAN-verkkojen luomiseen.

Langattoman lähiverkon (WLAN) etuja yritystoiminnassa

Kuten näemme, tämän tyyppisen verkon tärkein etu on kaapelien poistaminen laitteiden välisen yhteyden edistämisessä. Tällä tavoin kaikki elektroniset laitteet, kuten tabletit, älypuhelimet ja tietokoneet, voivat olla langattomasti yhteydessä toisiinsa ilman kaapeleita ja etäisyyksien rajoituksia. WLAN-verkot tukevat suuria määriä laitteita, joten yritykselläsi ei tule olemaan rajoituksia yhteyksien muodostamisessa.

Langattomat verkot ovat taloudellisesti ja teknisesti yksinkertaisin ratkaisu sekä yritys- että yksityiskäytössä. Lisäksi, jos tarvitset suuremman kattavuuden, voit lisätä yhteyteen erilaisia vahvistimia. Näin voit taata vakaan ja laadukkaan yhteydenden.

Logiscenterin tarjoamat langattoman RF-verkon (WLAN) komponentit

WLAN-verkon fyysinen arkkitehtuuri koostuu RF-pääsykohdista (jotka ovat langattomia) ja langattomista kytkimistä, kuten langattomista verkkokorteista tai aiemmin mainituista toistimista.

Kaikki nämä komponentit ovat välttämättömiä oman WLAN-verkon toteuttamiseksi yrityksessäsi. Seuraavaksi tarkastelemme tarkemmin, mitä kukin komponentti sisältää ja mitä erilaisia ​​tehtäviä ne suorittavat tässä yksinkertaisessa arkkitehtuurissa.

RF-pääsykohdat

RF-pääsykohdat ovat langattomia laitteita, joissa on antennit, ja jotka vastaanottavat ja lähettävät tietoja elektronisesta laitteesta toiseen. Ne toimivat siltoina eri verkkojen välillä, mahdollistaen jatkuvan yhteyden niiden välillä.

Tavalliset langattomat reitittimet kuuluvat tähän pääsykohtien luokkaan. Vaikka on mahdollista työskennellä useiden langattomien yhteyksien kanssa, mitä enemmän laitteita on yhdistetty samaan pisteeseen, sitä enemmän yhteyden nopeus kärsii. Jotta näin ei tapahdu, Logiscenterin tekninen tiimi suosittelee käyttämään useampaa kuin yhtä pääsykohtaa yrityksessäsi.

Langattomat kytkimet

Yleisimmät langattomat kytkimet ovat verkkokortit (NIC) ja toistimet.

Verkkokortit (NIC) liitetään langattomiin pääsykohtiin, toimien vastaanottavana mediana eri laitteiden välillä. Mallista riippuen on olemassa verkkokortteja, jotka voivat kommunikoida suoraan muiden verkkokorttien kanssa ilman näitä pääsykohtia. Tämä on mahdollista, kun laitteet ovat kattavuusalan sisällä.

Toistimia käytetään laajentamaan ja parantamaan verkon kattavuutta, tavoittaen enemmän laitteita samalla laadulla. Näiden laitteiden avulla WLAN-verkkosi voi jopa kaksinkertaistaa todellisen kattavuutensa.

Logiscenterin valikoimasta löydät myös RFID-tulostimia ja RFID-lukijoita, jotka auttavat yrityksesi liitettävyydessä.

Huolto ja korjaus

Langattomien järjestelmien käyttöönotossa on tärkeää ottaa huomioon yrityksen nykyiset infrastruktuurit. Nämä kaksi järjestelmää voivat toimia rinnakkain, kunhan ne asennetaan työympäristöön turvallisesti ja mukavasti.

Kokemustasomme alalla on niin korkea, että tarjoamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden hyödyntää eksklusiivista laitteiden huoltopalvelua. Tavoitteenamme on tarjota neuvontaa ja apua kaikkien organisaatiossasi käytettävien laitteiden täydelliseen tehokkuuteen. Yhdessä erikoistuneen teknisen tiimimme kanssa voit pitää laitteesi yhtä tehokkaina kuin ensimmäisenä käyttöpäivänä.

Langattomien ja RFID-infrastruktuurien ostaminen Logiscenteristä

Logiscenterin verkkokatalogissa voit tutustua markkinoiden parhaisiin langattomiin ja RFID-verkkoihin ja toteuttaa ne yrityksessäsi helposti ja turvallisesti. Datalogic, Zebra, Honeywell, Ruckus ja Extreme -merkit tarjoavat parhaat yhteysratkaisut, jotka tulevat sopimaan täysin organisaatiosi tarpeisiin.

Lisää nämä uudet WLAN-infrastruktuurit ja unohda ikuisiksi ajoiksi vanhat kaapeli- ja kuituyhteydet. On aika ottaa askel eteenpäin yrityksesi teknologista tulevaisuutta kohti.

Meiltä saat avuksesi pätevän ja kokeneen asiantuntijatiimin. Meiltä löytyvät myös radiotaajuiset pääsykohdat, langattomat kytkimet ja paljon muuta. Kaikki mitä tarvitset on saatavilla Logiscenterissä.