Extreme

Extreme
  • +30.000 yritystä Luottamus Logiscenteriin
  • Express 24h toimitus Tilaukset, jotka on tehty ennen klo 14:30
  • Viivakoodien ja RFID:n asiantuntijat +10 vuoden kokemus
  • Nimetty asiantuntija Auttaa jokaista asiakasta
  • +60.000 tuotetta Euroopan suurin varasto
Tuotteet 1-17 / 48
Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
View as
Tuotteet 1-17 / 48
Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
View as

Extreme

Extreme on maailmanlaajuinen edistyksellisten langattomien järjestelmien yritys. Logiscenterin valikoimasta löydät tämän merkin laitteistoa, kuten langattomia tukiasemia ja wireless-kytkimiä, sekä kaikki tarvittavat lisävarusteet.

Extreme on yhdysvaltalainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Kaliforniassa ja joka perustettiin vuonna 1996. Extreme Networks suunnittelee, kehittää ja valmistaa langallisen ja langattoman verkkoinfrastruktuurin laitteita ja kehittää verkonhallinta-, analyysi-, tietoturva- ja pääsynvalvontaohjelmistoja. Se keskittyy tarjoamaan nopeita, skaalautuvia ja turvallisia verkkoratkaisuja. Pääpaino on Ethernet-verkkoteknologiassa ja ratkaisujen tarjoamisessa paikallisverkoille (LAN), laajaverkoille (WAN) ja langattomille verkoille. Sen tuotteita käytetään eri aloilla, kuten yritys-, koulutus-, hallinto- tai palveluntarjontasektoreilla.

Logiscenter on tarjonnut yli 10 vuoden ajan korkealaatuisia tuotteita ja neuvonut asiakkaitaan tällä alalla, ja Extreme-kumppanuuden ansiosta voimme tarjota heidän laajaa langattomien ratkaisujen valikoimaansa parhaaseen hintaan, sekä hyvän saatavuuden, kaikki yhdestä samasta paikasta. Meiltä löytyvät myös lisävarusteet sekä huolto- ja korjauspalvelut.

Ota meihin yhteyttä, neuvomme parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi. Lisätietoja löydät Extremen viralliselta verkkosivustolta.

Miten voimme auttaa sinua?
Jos haluat tietää lisää ratkaisuistamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse +358 9 42454881 tai täytä tämä lomake.