Nordic ID

Nordic ID
  • +30.000 yritystä Luottamus Logiscenteriin
  • Express 24h toimitus Tilaukset, jotka on tehty ennen klo 14:30
  • Viivakoodien ja RFID:n asiantuntijat +10 vuoden kokemus
  • Nimetty asiantuntija Auttaa jokaista asiakasta
  • +60.000 tuotetta Euroopan suurin varasto

Nordic ID on maailmanlaajuinen RFID-ratkaisujen tarjoaja. Logiscenterin valikoimasta löydät kaiken tarvittavan laitteiston tältä merkiltä, kuten lukijat ja PDA-laitteet, muiden eri terminaalien lisäksi.

Kyseessä on vuonna 1986 perustettu suomalainen yritys. Se on erikoistunut radiofrekvenssi-identifikaation (RFID) ja reaaliaikaisen tiedonkerun kannettavien laitteiden kehittämiseen ja valmistamiseen. RFID-teknologian kasvun myötä Nordic ID oli yksi ensimmäisistä RFID-ratkaisujen kehittäjistä ja erikoistui varastonhallinnan, tuoteseurannan ja logistiikan sovelluksiin. Nordic ID on laajentanut toimintaansa maailmanlaajuisesti, ja sillä on toimistoja ja kumppaneita useissa maissa. Heidän RFID-ratkaisujansa käytetään eri toimialoilla, kuten muun muassa vähittäiskaupassa, logistiikassa, teollisuudessa ja terveydenhuollossa.

Logiscenter on neuvonut asiakkaitaan yli 10 vuoden ajan tarjoten korkealaatuisia tuotteita tällä alalla, ja Nordic ID-kumppanuuden ansiosta voimme tarjota heidän laajaa RFID-terminaalien valikoimaansa parhaaseen hintaan sekä hyvän saatavuuden, tämä kaikki yhdestä samasta paikasta. Meiltä löytyvät myös lisävarusteet sekä huolto- ja korjauspalvelut.

Ota meihin yhteyttä, neuvomme parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi. Lisätietoja löydät Nordic ID:n viralliselta verkkosivustolta.

Miten voimme auttaa sinua?
Jos haluat tietää lisää ratkaisuistamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse +358 9 42454881 tai täytä tämä lomake.