Ruckus

Ruckus
  • +30.000 yritystä Luottamus Logiscenteriin
  • Express 24h toimitus Tilaukset, jotka on tehty ennen klo 14:30
  • Viivakoodien ja RFID:n asiantuntijat +10 vuoden kokemus
  • Nimetty asiantuntija Auttaa jokaista asiakasta
  • +60.000 tuotetta Euroopan suurin varasto

Ruckus

Ruckus on edistyneiden langattomien järjestelmien valmistaja. Logiscenterin valikoimasta löydät kaiken merkin tarvittavan laitteiston, kuten langattomia tukiasemia ja langattomia kytkimiä.

Ruckus on vuonna 2004 perustettu amerikkalainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Sunnyvale, Kaliforniassa. Se on erikoistunut innovatiivisten teknologioiden ja tuotteiden kehittämiseen langattoman yhteyden parantamiseksi. Vuonna 2018 Ruckus liittyi CommScope-yhtiöön, joka on johtava verkko-infrastruktuuriratkaisujen tarjoaja, mikä mahdollisti niiden voimavarojen yhdistämisen ja laajensi entisestään niiden kykyjä yhteyksien markkinoilla. Yhtiö markkinoi ja valmistaa laajan valikoiman sisä- ja ulkotilojen älykkäitä Wi-Fi-tuotteita mobiilioperaattoreille, laajakaistan palveluntarjoajille ja muille yrityksille ympäri maailmaa. Tämä teknologia hyödyntää kehittyneitä antennitekniikoita ja älykästä reititystä parantaakseen langattomien verkkojen suorituskykyä ja vakautta jopa korkean käyttäjätiheyden ympäristöissä.

Logiscenter on neuvonut asiakkaitaan yli 10 vuoden ajan tarjoten korkealaatuisia tuotteita tällä alalla, ja Ruckus-kumppanuuden ansiosta voimme tarjota heidän laajaa langattomien ratkaisujen valikoimaansa, jotta löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä ainoasta paikasta. Meiltä löytyvät myös lisävarusteet sekä ja huolto- ja korjauspalvelut.

Ota meihin yhteyttä, neuvomme parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi. Lisätietoja löydät Ruckus:in viralliselta verkkosivustolta.

Miten voimme auttaa sinua?
Jos haluat tietää lisää ratkaisuistamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse +358 9 42454881 tai täytä tämä lomake.