Sato

Sato
  • +30.000 yritystä Luottamus Logiscenteriin
  • Express 24h toimitus Tilaukset, jotka on tehty ennen klo 14:30
  • Viivakoodien ja RFID:n asiantuntijat +10 vuoden kokemus
  • Nimetty asiantuntija Auttaa jokaista asiakasta
  • +60.000 tuotetta Euroopan suurin varasto
Tuotteet 1-25 / 47
Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
View as
Tuotteet 1-25 / 47
Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
View as

SATO

SATO on johtava maailmanlaajuinen viivakooditulostimien suunnittelija ja valmistaja. Logiscenterin valikoimasta löydät erilaisia SATOn terminaaleja, kuten RFID-tarratulostimia, teollisuustulostimia ja pöytätulostimia, sekä laajan valikoiman kulutustarvikkeita (tarroja, nauhoja ja tulostuspäitä) kaikkiin tulostimiin.

Sato on japanilainen yritys, joka perustettiin vuonna 1940 ja aluksi keskittyi bambun, rottingin ja palmun käsittelykoneiden suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin. Ajan myötä se kehittyi ja siitä tuli hintamerkintöjen etiketöinnin pioneeri. Mielenkiintoisena yksityiskohtana voi mainita, että SATO keksi maailman ensimmäisen lämpösiirtotulostimen vuonna 1981. Tämä japanilainen yritys hyödynsi vuosien kokemustaan automaattisessa tunnistuksessa sekä yksi- että kaksiulotteisissa koodeissa tuoden markkinoille ensimmäisen RFID-tulostimen vuonna 2003 Japanissa.

Logiscenter on SATOn "Partner Champion" Euroopassa, joten voimme neuvoa heidän sopivimman tuotteen yrityksesi tarpeisiin. Meiltä löytyvät myös alkuperäiset SATOn tarrat ja varaosat sekä huolto- ja korjauspalvelut.

Ota meihin yhteyttä, neuvomme sinulle parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi. Lisätietoja löytyy SATOn viralliselta verkkosivustolta.

Miten voimme auttaa sinua?
Jos haluat tietää lisää ratkaisuistamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse +358 9 42454881 tai täytä tämä lomake.